Terapie cranio-sacrală

TERAPIE CRANIOSACRALĂ – OSTEOPATIE
CORP-MINTE-SISTEM NERVOS-SPIRIT-ENERGIE

Formele clasice de psihoterapie investigheaza mintea si mecanismele sale, adeseori biografia personala si traumele anterioare.

​Terapia transpersonala cauta o abordare prezenta ancorata in Realitate a Intregului: nevoi mentale, emotionale, sociale, dar si de creativitate, prezente si trecute, focus-ul fiind permanent pus pe sanatatea spirituala, completa si permanenta a persoanei.

​Astfel, situatiile de viata, realitatea personala a fiecaruia nu mai sunt “simptome” si tratate ca atare, ci intreg sistemul de raportare la viata si sensul propriu dat acesteia devin obiectivul principal. Incurajez clientii sa devina apoi independenti in decizii si actiuni, pastrandu-si valorile intacte.

​Conceptia de baza a psihologiei transpersonale este ca dincolo de individ exista mai mult decat personalitatea acestuia, iar unul din scopurile terapeutice ale abordarii transpersonale este de a pune in corespondenta personalitatea perceputa cu Sinele total, pur.

Astfel, metoda de explorare a Sinelui care se extinde dincolo de Ego, are la baza ideea ca fiecare individ detine un potential spontan de autovindecare, care devine disponibil in starile de prezenta ale constiintei, induse de atentia si analiza alegerilor si actiunilor personale. Pe scurt prezenta si constientizarea motivatiei personale ne indica exact unde ne afla in drumul catre Evolutia personala.

Cost:

  • 360 lei / ședință

Durata aproximativă:

  • 60 – 90 min

Înscrie-te la această terapie

Facilitator

Pentru detalii și programări ne puteți contacta la 0720 000 031 sau pe contact@wayra-astrae.ro

Anularea rezervarii se face cu minim 24H inainte de sesiune. In caz contrar, clientul va achita 50% din pretul sedintei.

Wayra Astrae ofera terapii complementare si de dezvoltare personala. Pentru tratament si prescriptii medicale, va rugam consultati medicul.

has been added to your cart.
Finalizare comandă
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golIntoarce-te in magazin