Curățarea energetică a casei

Curățare de casă

Îți lipsește sentimentul de “acasă” în casa ta? Îți este greu să atragi clienți în afacerea ta? Lipsa energiei, a abundenței sau a armoniei pot fi cauzate de poveștile și energiile foștilor locuitori ai fiecărui spațiu. Curățarea energetică este o modalitate de a stăpâni propriul spațiu și de a-l rearmoniza, pentru ca tu să trăiești și să lucrezi nepoluat energetic.

​Dacă intenționezi să te muți într-o nouă casă sau într-un birou în care au stat alte persoane este indicat să cureți spațiul, astfel încât acolo să te întâmpine energii ușoare, disponibile armoniei și abundenței. Totodată, atunci când construiești ceva nou, terenul poate fi purificat de toate poveștile și incidentele anterioare. Curățarea energetică este indicată și atunci când oferi un spațiu spre vânzare sau închiriere, pentru a atrage mai ușor clienții.

​Fă loc armoniei și abundenței printr-o curățare energetică a spațiului în care stai!

Pentru a încheia curățarea de casă se face un ritual Despacho in care se invita energiile benefice. Acest ritual poate fi făcut împreună cu clientul sau cu întreaga familie.

După curațarea spațiului poate fi indicată si o sesiune de vindecare, pentru a trata “cârligul” care a atras proprietarul sau chiriașul către energiile acelui loc.

”Adu lumina in casa si in afacerea ta!”

Pașii ritualului:

 • Realizarea unui scurt interviu cu clientul (proprietarul sau chiriașul spațiului);
 • Curățarea spațiului;
 • Ritual de Despacho împreună cu clientul și cu familia, dacă se poate;
 • Eventual terapie cu clientul și/sau alți membri ai familiei;
 • Terapeutul încheie ritualul prin dispunerea corespunzătoare a Despacho.

Cost:

 • 950 lei pentru 1 cameră + baie + bucătarie; Costul include interviul, ritualul de curățare, materialele de lucru pentru curățare și pentru Despacho si ritualul Despacho;
 • Se adaugă 100 lei pentru fiecare cameră/baie/bucătărie în plus;
 • 270 lei pentru terapia de vindecare efectuată în aceeazi zi cu ritualul de curățare / 360 lei pentru terapie de vindecare în altă zi

Durata aproximativă:

 • ritualul se poate desfășura pe parcursul unei zile

Facilitator

Pentru detalii și programări ne puteți contacta la 0720 000 031 sau pe contact@wayra-astrae.ro

Anularea rezervarii se face cu minim 24H inainte de sesiune. In caz contrar, clientul va achita 50% din pretul sedintei.

Wayra Astrae ofera terapii complementare si de dezvoltare personala. Pentru tratament si prescriptii medicale, va rugam consultati medicul.

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău e golIntoarce-te in magazin