Cine suntem?


„Wayra” in quetchua inseamna „Mama Vanturilor”. Este cea care face transmisiile, este comunicarea, este prima gura de aer, conexiunea si viata. „Astrae” sunt astrele care ne lumineaza calea si ne influenteaza lumea. Asemeni astrelor, credem ca fiecare dintre noi are lumina sa proprie care lumineaza independent. In momentul in care vom reusi sa ne stralucim lumina fara frica, sa stam in propria putere, atunci vom reusi sa facem conexiunile sanatoase, pentru ca intr-un final, totul se rezuma la conexiunea dintre noi.

​Wayra Astrae s-a nascut din recunostinta vindecarilor primite si din dorinta de a da inapoi si de a insoti oameni pe drumul lor de recuperare a puterii si a Sufletului.

De aceea centrul nostru invita vindecatori si profesori care lucreaza pe fizic, mental sau cu sufletul, vindecatori ce imputernicesc clientii, ii insotesc, dar care nu iau decizii in locul lor. Noi iti oferim instrumentele, deschiderile, dar actiunile le faci tu!

Respectam trauma si ritmul de vindecare al fiecaruia. Credem in blandete si in fermitate. Practicam non-judecata in timpul terapiilor si suntem stricti in privinta intimitatii.

Experiența


Dintr-un vis impartasit de Monika Puiu si Laura Dumitrescu s-a nascut in 2017, la Bucuresti, centrul Wayra Astrae. Visul a fost, si continua sa fie, insotirea oamenilor pe drumul de recuperare a puterii personale. Ne-am dorit sa va putem oferi solutii personalizate de sustinere in vindecarea si dezvoltarea dumneavoastra, si am reusit.

De atunci si pana acum s-a format in centrul Wayra un grup de terapeuti integri, cu experienta, respect si blandete in relatiile cu oamenii. In prezent va oferim o larga varietate de terapii, workshopuri si ritualuri pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de crestere personala.

“Wayra Astrae a fost fondată în București în anul 2017 si a debutat la sfârșitul lunii aprilie 2018 printr-un eveniment excepțional de Astrologie Experientiala susținut de Judy Hall, pe care am avut onoarea să o asist.

Experiența mea în astrologie începe în curiozitatea adolescenței, cand am cautat corelarile dintre astre si evenimentele vietii mele. Impreuna cu Judy Hall am facut studii de astrologie, si, fara sa imi dau seama la acel moment, am inceput studiile pe calea samanica. Judy mi-a transmis invatatura ei despre cristale si modul in care ma pot conecta si lucra cu ele.

Școala de medicină șamanică “Spiritul Inca” și școala română de “Medicină Șamanică” mi-au completat inițierea. Acum profesorii mei sunt natura si ritualurile.”

Monika Puiu

Valorile noastre

Autenticitate

Intr-o lume plina de modele, indraznim sa fim cine suntem cu adevarat. Vorbim din propriul adevar si ne aratam lumii asa cum suntem. Te incurajam sa faci acelasi lucru.

Evolutie

Incurajam cresterea pe toate planurile vietii: corp, minte, suflet, spirit.

Imputernicire

Avem incredere in faptul ca clientul nostru detine, in interiorul lui, cele mai bune solutii pentru sine. Noi ajutam si insotim procesul de cautare si vindecare. Incurajam independenta.

Integritate

Suntem transparenti in privinta serviciilor noastre si nu facem promisiuni pe care nu le putem tine. De asemeni, pretuim adanc confidentialitatea.

”Suntem aici pentru tine!”

Anularea rezervarii se face cu minim 24H inainte de sesiune. In caz contrar, clientul va achita 50% din pretul sedintei.
Wayra Astrae ofera terapii complementare si de dezvoltare personala. Pentru tratament si prescriptii medicale, va rugam consultati medicul.

Ce spun clientii nostri


Suntem foarte mandri de serviciile pe care le oferim si suntem alături de fiecare client in parte.

Vreti sa primiti informatii despre produsele, invitatii si evenimentele noastre?

Lasati-ne o adresa de e-mail!

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golIntoarce-te in magazin