Te invităm la o ședință gratuită de orientare. Vino și vorbește cu noi despre subiectul cu care ești acum. Vom evalua situația ta la nivel de corp, minte, suflet și spirit. În ce loc din viața ta te simți blocat, unde ai putea să ai ascunse gânduri limitatoare care te-ar putea împiedica să îți atingi ținta și ce cauți tu să îmbunătățești în viața ta pentru a fi cea mai bună versiune a ta?

Această consultație se încheie cu o sugestie a următorilor pași pe care îi poți urma în procesul tău de evoluție către ținta propusă. Poți alege să urmezi sugestia sau nu. Nu există obligații. La sfârșitul sesiunii vei pleca cu o nouă claritate și direcție.

Terapeutul care vă va însoți în această sesiune este Monika Maria Puiu. Ședința de evaluare gratuită este valabilă o singură dată.

Ești in căutarea drumului tau?

Hai să ne cunoaștem și să vedem care este următorul pas!

”Sunt aici pentru tine!”

Cost: 

  • GRATUIT ( Valoare 200 lei / ședință)

Durata aproximativă: 

  • 45 min

Înscrie-te la această terapie

Facilitator

Pentru detalii și programări ne puteți contacta la 0720 000 031 sau pe contact@wayra-astrae.ro

Anularea rezervarii se face cu minim 24H inainte de sesiune. In caz contrar, clientul va achita 50% din pretul sedintei.

Wayra Astrae ofera terapii complementare si de dezvoltare personala. Pentru tratament si prescriptii medicale, va rugam consultati medicul.

has been added to your cart.
Finalizare comandă
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golIntoarce-te in magazin