Terapia de drenaj limafatic

TERAPIA DRENAJUL LIMFATIC.
MANIPULARE VISCERALA SI ARTICULAȚILOR.

Terapia de drenaj limafatic și MASAJ fascial profund. Această abordare manuală a corpului permite eliminarea tensiunii și blocajelor din ganglionii și vasele limfatice.

Scopul terapiei este de a reduce umflarea în diferite zone ale corpului. Reducerea manuală a edemului ajută la restabilirea mobilității și motilității organelor, articulațiilor, țesuturilor, ligamentelor.

Sistemul limfatic poate fi adesea blocat sau depășit din cauza unor lucruri precum stresul, bolile și un stil de viață nesănătos.

Eliberarea acestui sistem promovează, de asemenea, eliberarea nervilor, a vaselor de sânge și a fasciei, ceea ce duce la susținerea sistemului imunitar, eliminarea toxinelor și ajutând corpul să absoarbă vitaminele din sistemul digestiv.

Pentru a consolida efectul terapiei de drenaj limfatic, obtin un diagnostic folosind teste musculare manuale alimente, suplimente, vitamine, ierburi, uleiuri aromatice. Pe baza cunoștințelor în terapia de mișcare restaurativă, este posibil să alegeți un exercițiu individual pentru corectarea corpului și acțiunea prelungită a terapiei.

În timpul terapiei folosesc manipulări viscerale (organe) și corectii articulare. Fiecare sesiune de terapie de drenaj limfatic se incheie cu echilibrarea sistemului nervos si a tuturor diafragmelor corpului prin terapie craniosacrala.

Educație pentru această terapie:

– Institutul Barral https://www.barralinstitute.com (Franța-SUA-Rusia)

– Academia de Kinesiologie Medicală și Aplicată https://kinesioprofi.ru (SUA-Rusia)

Cost:

  • 450 lei / ședință

Durata aproximativă:

  • Pana 120 minute

Înscrie-te la această terapie

Facilitator

Pentru detalii și programări ne puteți contacta la 0720 000 031 sau pe contact@wayra-astrae.ro

Anularea rezervarii se face cu minim 24H inainte de sesiune. In caz contrar, clientul va achita 50% din pretul sedintei.

Wayra Astrae ofera terapii complementare si de dezvoltare personala. Pentru tratament si prescriptii medicale, va rugam consultati medicul.

has been added to your cart.
Finalizare comandă
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golIntoarce-te in magazin