Termenii şi condiţiile

Termenii şi condiţiile site-ului www.wayra-astrae.ro

I.        Informaţii generale

 1. Prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru www.wayra-astrae.ro, tu – numit în continuare cumpărătorul, devii client al Societăţii WAYRA ASTRAE SRL, numită în continuare Wayra Astrae. Prin urmare te invităm să citești toate informaţiile următoare, înainte de a finaliza procesul de cumpărare al produselor de pe site-ul nostru.
 2. Unicul comerciant al produselor puse la vânzare pe site-ul nostru www.wayra-astrae.ro, numit în continuare magazine online este Societatea WAYRA ASTRAE SRL.
 3. Informaţiile despre comerciant sunt:

Denumirea societăţii: WAYRA ASTRAE SRL

Sediul social: Strada Teheran 17, parter, Apt.1, 011931 Bucuresti, Romania

Cod unic de înregistrare: 38354757

Nr. înregistrare în Registrul Comerţului Bucuresti J40/17478/2017

Telefon de contact: 0720000031

Adresă de e-mail de contact: contact@wayra-astrae.ro

 1. Magazinul nostru online onorează comenzile primite de la cumpărători în limita disponibilităţii şi numai în condiţiile în care au fost acceptate Termenii şi condiţiile generale ale site-ului, care sunt obligatorii şi necesare pentru plasarea unei comenzi.
 2. Preţurile şi cantităţile disponibile în magazinul online sunt actualizate cu atenţie. Wayra Astrae îşi rezervă dreptul unilateral de a modifica orice preţ afişat eronat din cauza unor erori umane, de calcul, de editare sau a unor erori tehnice ce pot apărea, precum și în cazul în care modificările sunt cerute de legile aflate în vigoare la momentul efectuării modificării. Wayra Astrae nu își asumă răspunderea pentru afișarea unor prețuri sau informații eronate datorate unor greșeli tehnice ce pot apărea pe parcursul funcționării magazinului online. De asemenea Wayra Astrae își rezervă dreptul de a retrage anumite produse din cauza unor probleme de calitate sau de altă natură ce pot apărea.
 3. Întregul conţinut al site-ului www.wayra-astrae.ro este proprietatea exclusivă a Societăţii WAYRA ASTRAE SRL şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Folosirea de către orice persoană, fără acordul Wayra Astrae, a elementelor de grafică, elementelor web, scripturi, programe, baze de date, imagini, text, se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare. Raportarea cazurilor încălcării drepturilor de autor se poate face la contact@wayra-astrae.ro

II.      Înregistrarea în magazinul online

2.1.      Plasarea unei comenzi în magazinul online nu necesită o înregistrare prealabilă, datele necesare efectuării livrării și plății vor fi furnizate la finalul procesului de comandă.

III.     Procesul de cumpărare în magazinul online

3.1.      Cumpărătorii pot plasa comenzi numai prin intermediul magazinului online. Nu se acceptă comenzi prin telefon, fax, e-mail sau poştă. Wayra Astrae va transmite cumpărătorilor informații privind comenzile prin mijloace electronice. Execepție fac situațiile neprevăzute, în care vor fi necesare clarificări telefonice, înainte de confirmarea informațiilor privind comanda prin mijloace electronice.

3.2.      Pentru a afla mai multe detalii despre produse, accesează secțiunea „Descriere produs” aflată alături de imaginea fiecărui produs. În cazul în care ai întrebări suplimentare legate de produse, te rugăm să ne contactezi la adresa: contact@wayra-astrae.ro

3.3.      Prețurile produselor sunt afișate pentru fiecare produs selectat, nu conțin TVA și se referă întotdeauna la prețul per unitatea de măsură, de exemplu sesiune, 1 (una) sticluta, 1 (una) buc., etc.

3.4.      Poți colecta produsele selectate apăsând butonul „Coș de cumpărături”. Conținutul Coşului de cumpărături poate fi modificat sau șters înainte de plasarea comenzii. Orice taxă de transport va fi adăugată automat conținutului coșului de cumpărături. Se aplică automat o taxă de transport de 23 LEI (douăzecișitrei), în cazul în care soliciți livrarea produselor la adresa ta din Romania.

3.5.      Comanda reprezintă un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între vânzător şi cumpărător prin care cumpărătorul transmite vânzătorului, prin intermediu site-ului intenţia sa de a achiziţiona bunuri şi servicii de pe site. Finalizarea comenzii se face prin apăsarea butonului „Plasează comandă”. Comanda va fi considerată un contract online creat, dar nesemnat, ce va fi arhivat și va putea fi accesat oricând la o dată ulterioră. Contractul online reprezintă contractul încheiat la distanţă, între Wayra Astrae, în calitate de vânzător şi cumpărător, fără prezenţa fizică simultană a acestora.

3.6.      Wayra Astrae va trimite o confirmare prin e-mail referitoare la recepționarea comenzii. În lipsa stocului disponibil este posibil ca Wayra Astrae să nu poată onora comanda imediat. În aceste situații Wayra Astrae va anunța cumpărătorul prin mijloace electronice sau telefon.

3.7.      După recepționarea unei comenzi, Wayra Astrae va contacta cumpărătorul, în cazul în care adresa sa de livrare nu se află în Romania. Toate comenzile din magazinul online sunt livrate exclusiv în Romania sau pot fi ridicate din centrul nostru din București, mai sus menționat.

3.8.      Fiecare produs din comanda cumpărătorului este pregătit și ambalat artizanal, într-o suită de operații manuale. Wayra Astrae emite factura pentru toate produsele achizitionate.

3.9.      Fiecare comandă are un bon fiscal asociat, ce conține toate informațiile despre produsele comandate: denumirea produsului, prețul, cantitatea, costurile livrării – dacă se percepe taxa de livrare.

3.10.    Comenzii online pentru workshopuri, ceremonii și terapii va fi confirmată prin email: contact@wayra-astrae.ro. Data și locul unei terapii (online sau în persoană) va fi propusă și stabilită fie prin telefon, fieprin mesaj, și confirmat în scris prin e-mail sau mesaj.

IV.     Livrarea

4.1.      Livrarea produselor comandate va fi făcută de către Wayra Astrae la adresa menționată în momentul plasării comenzii. Livrările produselor se fac numai în Romania. Responsabilitatea pentru comunicarea unei adrese corecte revine în totalitate cumpărătorului.

4.2.      Costurile livrării: Pentru colete pana 1 (unu) kg costul de livare este 23 LEI (douăzecișitrei) prin curier rapid, ales de vânzător..

4.3.      Comenzile plasate pe site-ul Wayra Astrae pot fi ridicate din centrul Wayra Astrae în cazul în care cumpărătorul a optat pentru această variantă înainte de plasarea comenzii.

V.      Plata

5.1.      Plata pentru produsele comandate prin intermediul magazinului online se va face prin situl www.wayra-astrae.ro, prin intermediul Procesatorului de plati online Netopia – MobilPay, sau numerar la centrul Wayra Astrae.

VI.     Primirea comenzilor și înlocuirea produselor

6.1.      Produsele vor fi livrate la adresa menționată în comandă, între orele 09:00 – 19:00 de reprezentantul curierului rapid, ales de vânzător. Acesta va încerca să contacteze telefonic sau prin mesaj cumpărătorul în prealabil. În cazul în care comanda nu este preluată, veți primi o înștiințare, după care veți putea ridica comanda din magazinul Wayra Astrae din Bucureşti, până în următoarea zi de Vineri, la ora 15:00, cel mai târziu.

6.2.      La primirea comenzii, cumpărătorul va verifica fiecare articol conținut în colet şi se va asigura că produsele corespund celor indicate pe bon și comenzii plasate. În cazul în care se observă orice nereguli, cumpărătorul va contacta imediat Wayra Astrae pentru soluționarea acestora.

6.3.      În cazul în care livrarea este completă, cumpărătorul va semna pentru primirea acesteia. După aceasta nu vom mai putea accepta reclamații referitoare la comenzi incomplete.

6.4.      În cazul în care produsele sunt avariate iar acest lucru a intervenit înaintea preluării comenzii sau pe parcursul livrării, cumpărătorul va notifica Wayra Astrae la adresa contact@wayra-astrae.ro în maxim 24 (douăzecișipatru) ore de la recepționarea comenzii. În asemenea situații, Wayra Astrae va înlocui produsele defecte sau va oferi un discount din prețul acestora, la cererea cumpărătorului.

6.5       Wayra Astrae trimit produse de pe stoc într-un termen de maximum 72 (șaptezecișidouă) ore prin curier rapid.

6.6.      Participarea la workshop-uri, ceremonii sau întâlniri în persoană, în centrul Wayra Astrae presupune să fiți de acord cu următoarele declarații:

 1. DECLARAŢIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE

Subsemnatul/Subsemnata ……………………………………………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………………………………………… (numele şi prenumele, seria şi nr. actului de identitate, CNP)

cetăţean ……………………..

cunoscând prevederile art. 326 din Codul penal cu privire la falsul în declaraţii, declar prin prezenta, pe propria răspundere,

 1. că nu am călătorit/am călătorit în ultimele 14 zile în/din zonele de risc pentru infecţia cu coronavirus, respectiv în ____________________;
 2. că am intrat/nu am intrat în contact cu persoane suspecte de infectare cu coronavirus;
 3. prezint/nu prezint simptomatologia specifică bolii – febră, tuse, dificultăţi respiratorii, dureri musculare.

 

 1. DECLARAȚIE DE INFORMARE

 

 

Următoarele informații trebuie citite cu atenție și semnate în deplină cunoștință de cauză:

Așa cum este folosit în prezenta Declarație, termenul „WAYRA ASTRAE SRL” este definit să includă următoarele: societatea, asociații, administratorii, directorii, foști și actuali angajați ai acesteia, agenți, reprezentanți, colaboratori, contractori și angajații acestora.

WAYRA ASTRAE SRL își propune să funizeze servicii la cel mai înalt standard de calitate, etic, professional și confidențial.

Furnizăm informații specifice celor care ne solicita serviciile. NU este recomandare legală sau medicală și nicio recomandare.

Serviciile noastre se adesează laturii spirituale și pshiholocice ale bolii, afecțiunii și dereglării și nu trebuie tratat ca înlocuitor al unor servicii medicale corespunzătoare sau servicii pentru sănătatea mentală, pe care vă încurăjăm cu convingere să le urmați conform recomăndărilor doctorului dumneavoastră sau medicului specialist.

WAYRA ASTRAE SRL nu își asumă niciun fel de răspundere față de nicio persoană pentru cunoștințele, informațiile sau sfaturile (sau folosirea unor astfel de informații sau sfaturi) care sunt furnizate către clienții săi. Cunoștințele, informațiile sau sfaturile sunt furnizate pe baza asumării de către toate persoanele implicate a responsabilității de evaluare a relevanței și acurateții conținutului și utilizarea viitoare pentru sine sau pentru orice alte persoane.

 

Subsemnatul semnează astăzi, data de ………….., prezenta DECLARAȚIE DE INFORMARE:

 

NUME

 

PRENUME

 

SEMNATURA

 

 

Certific faptul ca nu am nicio condiție medicală, psihică sau mentală de care sunt sau aș fi putut fi conștient și care ar putea s îmi afecteze abilitatea de a solicita în condiții de siguranță serviciile WAYRA ASTRAE SRL sau care ar putea conduce la existența unui unui risc de pericol pentru mine sau pentru orice alte persoane.

 

Declar, în mod definitiv și irevocabil, faptul că renunț la dreptul de a formula orice fel de acțiune în justiție împotriva  WAYRA ASTRAE SRL, indiferent de tipul acțiunii și pretențiile inserate în aceasta, privitoare la orice obligație a WAYRA ASTRAE SRL  față de mine, reprezentanții mei, împuterniciți, mandatari moștenitori și rude, renunțând, în mod definitiv și irevocabil la dreptul de a solicita orice fel de despăgubiri, daune, costuri sau cheltuieli de orice fel, natură sau descriere, fie direct sau indirect, în fapt sau în drept, rezultând sau având  legatură cu participarea mea la serviciile solicitate, sesiuni, seminarii sau în timp ce mă aflu în locația WAYRA ASTRAE SRL, fie că a fost sau nu cauzat de atitudinea activă sau pasivă a WAYRA ASTRAE SRL.

 

Mă oblig sa am un comportament civilizat și adecvat pe înreaga durată a sesiunii, seminariilor sau în timp ce mă aflu în locația WAYRA ASTRAE SRL , să demonstrez respect pentru toate persoanele, echipamentele și facilitățile și să particip cu o atitudine cooperantă și pozitivă.

 

Certific faptul că nu sunt sub influența alcoolului sau a oricăror fel de subtanțe, indiferent de natura substanțelor, care ar putea în orice fel să îmi afecteze abilitatea de a solicita în condiții de siguranță serviciile WAYRA ASTRAE SRL.

 

Acord dreptul, permisiunea și autoritatea catre WAYRA ASTRAE SRL să folosească fotografia mea, clipurilor, înregistrărilor sau altora de astfel de tip, pentru orice interes legitim, incluzând dar fără a se limita la promovarea, publicitatea și activităților de marketing: □ sunt de acord; □ nu sunt de acord.

 

Am citit, am înțeles și am acceptat toate termene și condițiile menționate în prezenta DECLARAȚIE DE INFORMARE..

 

Data:

 

VII.     Returnarea produselor

7.1.      Terapiile și sesiunile: În cazul în care acestea sunt comandate și plătite online ele pot fi anulate cu cel mult 24 (douăzecișipatru) ore înainte de data stabilită pentru livrarea terapiilor sau sesiunilor.  În cazul în care anularea este solicitată de cumpărător cu mai puțin de 24 (douăzecișipatru) ore înainte de data la care sunt programate Terapiile și sesiunile, rambursarea sumei achitate de către cumpărător nu mai este posibilă.  La decizia exclusivă a WAYRA ASTRAE SRL Terapiile și sesiunile pot fi reprogramate la o dată ulterioară.

7.2       Spațiile închiriate: În cazul închirierii de spații, anularea închirierii spațiului poate fie efectuată cu cel mult 24 (douăzecișipatru) ore înainte de data stabilită pentru intrarea în Spațiu închiriat.  În cazul în care anularea este solicitată de cumpărător cu mai puțin de 24 (douăzecișipatru) ore înainte de data la care este programată intrarea în spațiul închiriat, WAYRA ASTRAE SRL va rambursa cumpărătorului numai 50% (cincizeci procente) din suma achitată de acesta pentru închirierea spațiului, restul sumei achitată fiind considerată despăgubire contractuală datorată de cumpărător.

7.3       Ateliere de lucru: Cumpărătorul are obligația achitării anticipate a sumei egale cu 50% (cincizeci procente) din valoarea totală a serviciilor prestate de WAYRA ASTRAE SRL, suma fiind nerambursabilă în cazul anulării de către cumpărător cu mai puțin de 72 (șaptezecișidouă) ore înainte de data programată pentru Atelierul de lucru. În cazul în care cumpărătorul anulează Atelierul de lucru cu mai mult de 72 (șaptezecișidouă) ore înainte de data programată pentru Atelierul de lucru, acesta are dreptul la rambursarea sumei egale cu 50% (cincizeci procente) din valoarea totală a serviciilor prestate de WAYRA ASTRAE SRL.  În cazul anulării de către cumpărător cu mai puțin de 72 (șaptezecișidouă) ore înainte de data programată pentru Atelierul de lucru sau neprezentării acestuia la Atelierul de lucru, sumele achitate cu titlul de avans de către cumpărător nu sunt rambursabile, fiind reținute de WAYRA ASTRAE SRL cu titlul de despăgubire contractuală.

 

VIII.  Încheierea contractului la distanță

8.1.      După efectuarea plății și livrarea produselor, contractul la distanță pentru comanda plasată de cumpărător în magazinul online încetează.

IX.     Utilizarea în siguranță a magazinului online

9.1.      Cumpărând din acest magazin online înseamnă că ești la curent și accepți oportunitățile și restricțiile asociate utilizării internetului, în special în ceea ce priveşte performanțele tehnice și orice posibile erori. Cumpărătorii îşi asumă orice răspundere în privința comenzilor plasate şi a tranzacțiilor care presupun folosirea datelelor personale. Având în vedere cele de mai sus te rugăm să te asiguri că datele tale sunt controlate corespunzător.

9.2.      Wayra Astrae nu este răspunzător pentru oricare din erorile enumerate mai jos:

–           posibile erori de funcționare a rețelelor de internet care pot afecta buna funcționare a magazinului online;

–           orice eroare survenită în orice dispozitiv de transmisie al liniilor de comunicație;

–           pierderea oricăror documente, fie că este vorba de documente în format tipărit sau electronic, şi în special pierderea oricăror date;

–           funcționarea necorespunzătoare a oricăror programe de software;

–           consecințele oricărei erori survenite din funcționarea necorespunzătoare a oricăror programe sau a unor evenimente neprevăzute sau erori tehnice.

9.3.      Wayra Astrae nu este răspunzător pentru cazurile de forță majoră sau evenimentele ce nu sunt sub controlul acesteia.

9.4.      Wayra Astrae nu este răspunzător pentru orice prejudiciu direct sau indirect cauzat de înregistrarea în magazinul online, indiferent de motiv.

9.5       Cumpărătorii sunt răspunzători de protejarea datelor lor personale necesare înregistrării în magazinul online față de orice terțe persoane precum și de cumpărăturile efectuate prin intermediul magazinul online.

9.6       Wayra Astrae își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și condițiile de cumpărare precum și oferta sau orice oferte speciale ale magazinul online, indiferent de motiv. Modificările sunt valabile începând cu data comunicării acestora pe site și prin urmare nu afectează comenzile efectuate înainte de această dată. Wayra Astrae nu este nevoit să ofere niciun fel de explicații suplimentare referitor la implementarea oricăror modificări, în afara celor de mai sus. În cazul în care nu ești de acord cu aceste condiții cu privire la posibile modificari te rugăm să abandonezi comanda.

9.7       Wayra Astrae va raporta Poliției și organelor legii competente în acest sens orice tentativă de fraudă sesizată.

9.8       Wayra Astrae nu va fi răspunzător pentru orice fraudă comisă de către un terț în detrimentul oricărui utilizator. În cazul în care un utilizator încalcă regulamentul sub orice formă, Wayra Astrae va anula înregistrarea și comenzile acestuia, iar cumpărătorul nu va avea dreptul de a contesta decizia.

9.9       Wayra Astrae nu își asumă nicio răspundere pentru performanța eronată rezultată din furnizarea unor date eronate în cursul procesului de achiziție

9.10.    Wayra Astrae este o locație specializată în terapii complementare și dezvoltare personală.  Pentru orice fel de tratament medical sau prescriere de medicamente, de orice fel, vă rugăm să luați legătura cu un medic. Wayra Astrae nu ofera tratamente medicale sau sfaturi medicale.

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău e golIntoarce-te in magazin