Terapie somato-psihopedagogică

Terapiile somato-psihopedagogice isi au radacinile in sensibilitatea trupului, in ascultarea si atingerea subtila a lui pentru a-l pune in miscare. Corpul devine un loc de experimentare a sinelui, o poarta pentru intalnirea cu partea sensibila din propria fiinta, pentru restaurarea unitatii, legaturii intre corp si psihic, intre simtire si gandire, pentru schimbarea relatiei pe care persoana o are cu viata sa.

Instrumentele de lucru sunt:

 1. Fasciaterapia: tratamentul manual al fasciilor la nivelul intregului corp cu scopul general de a le destinde. Acest tesut, fascia, acopera, structureaza si conecteaza toate partile corpului nostru: muschii, oasele, organele, nervii, venele, arterele, tendoanele etc. si are particularitatea de a reacționa si a se adapta in mod continuu in functie de activitatile noastre fizice si mentale;
 2. Gimnastica senzoriala: in picioare sau așezat pe scaun, pacientul efectueaza mișcari lente propuse de terapeut, care ii permit să iși simta din nou corpul si sa intre in relatie constienta cu universul interior;
 3. Introspectia senzoriala: ne invața cum sa ne ascultam si observam pe noi insine, cum sa intram într-un raport cu mișcarea noastra interna;
 4. Interviul: în cadrul interviului terapeutul il invita pe pacient sa-și descrie experienta traita prin cuvant, sa o valorizeze si sa o inteleaga.

Aceste terapii sunt pentru tine daca:

 • iti doresti sa te destinzi fizic si mental
 • vrei sa raspunzi mai bine la stres
 • iti doresti sa comunici mai usor
 • iti doresti sa te simti mai bine cu tine insuti si cu lumea din jur
 • traversezi o perioada de schimbare adanca si ai nevoie de sprijin pentru a face fata (divort, nastere, boala, doliu…)
 • cauti un sens existential

Domeniile de aplicare sunt diverse, de la acompanierea individului in recuperarea la nivel fizic si mentinerea starii generale de bine, la partea de dezvoltare personala, la zona de educatie, arta, coaching in cadrul companiilor, etc.

Cost:

 • 210 lei / ședință
 • 950 lei/ pachet de 5 ședințe consecutive cu frecvența 1/ săptămână (10% reducere)

​Durata aproximativă:

 • 60 – 90 min

Înscrie-te la această terapie

Facilitator

Pentru detalii și programări ne puteți contacta la 0720 000 031 sau pe contact@wayra-astrae.ro

Anularea rezervarii se face cu minim 24H inainte de sesiune. In caz contrar, clientul va achita 50% din pretul sedintei.

Wayra Astrae ofera terapii complementare si de dezvoltare personala. Pentru tratament si prescriptii medicale, va rugam consultati medicul.

has been added to your cart.
Finalizare comandă
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău e golIntoarce-te in magazin