ANNA SEMENOVA

ANNA SEMENOVA

Therapist

Numele meu este Anna, sunt mamă a doi baieti frumoși. M-am născut în Rusia, în nordul Uralului. Am rădăcini românești și studiez limba română. Ca terapeut lucrez în Rusia, Cipru, Turcia și România.

Călătoria mea spre a iubi oamenii a început cu mult timp în urmă, când eram copil. Am crescut cu o sensibilitate crescută la durerea altora, cu dorința de a ajuta pe toți, cu mare dragoste și înțelegere pentru oameni. Încă din copilărie mi-am dat seama că vindecarea corpului este imposibilă doar cu ajutorul medicamentelor. Am văzut că una din cauzele suferinței  oamenilor nu stă numai la nivel fizic, dar am invatat si in continuare invat sa descopar unde se mai poate manifesta, ce formă ia și cum să ajut la eliminarea ei.

Aceasta este o călătorie uimitoare în universul uman. Educația mea în medicină și o diplomă științifică în chimie îmi permit să privesc un om, corpul și relația dintre oameni atât din punct de vedere al științei, dezasamblarea corpului și a relațiilor în molecule și atomi, cât și din partea spirituală, prin senzațiile de energie, a cărei vizualizare se bazează pe cunoașterea științei.

Abordarea mea asupra procesului de vindecare se află la diferite niveluri. La nivel fizic aplic tehnici de recuperare prin exercitii specifice, drenaj limfatic, si masaj miofascial, prin tehnici osteopatie si terapie cranio-sacrala. La nivel emoțional și energetic, lucrul continuă cu straturile profunde ale psihicului printr-o atingere moale și blândă asupra corpului.

Corpul este atât un ghid către rădăcina problemelor, cât și protecție. Doar prin corp ne este posibil să ajungem cu blândețe și în siguranță la cele mai grele daune emoționale și energetice și, cu ajutorul diferitelor metode psihologice, să realizăm eliberarea lor. În lucrul cu straturile profunde ale psihicului, mă bazez pe tehnici din terapia Gestalt, analiza jungiană și psihosinteză. În cele din urmă, toate aceste cunoștințe și aceste tehnici, desigur, se bazează pe dragostea față de om, natură, univers, Dumnezeu, pe compasiune și consimțământul profund la un miracol. Acceptarea unui miracol este o mare sursă de inspirație în procesul de vindecare.

 

Terapiile mele

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golIntoarce-te in magazin