Terapie samanica

Atunci când cauți răspunsuri pentru situațiile repetitive din viața ta, blocaje, plafonări, nemulțumiri, tristeți sau alte aspecte neplăcute pe care nu le poți controla, pășește în adâncul sufletului tău. Astfel, te eliberezi de traumele trecutului, fără să le transmiți mai departe copiilor tăi, și îți redobândești libertatea de a porni pe drumul spre împlinire.

Terapiile șamanice sunt o cale de vindecare profundă, potențate de schimbarea energiei. Călătorind în lumea de jos și/sau în cea de sus, șamanul identifică locurile unde sufletul are nevoie de vindecare și curăță energiile din câmpul tău. Șamanul îți este însoțitor, însă este drumul tău și puterea ta de a merge înainte.

​În unele cazuri, este suficientă o singură sesiune pentru ca vindecarea să aibă loc, alteori schimbările aduc la suprafață subiecte noi care necesită a fi lucrate. Însă, pentru că schimbările se integrează în timp, iar tratamentul energetic are nevoie să coboare atât în minte, cât și în corp, recomandăm ca sesiunile de vindecare să aibă loc la distanță de minim o lună.

Ești pregătit să pornești într-o călătorie spre adâncul sufletului tău?

Te așteptăm la o terapie de iluminare!

Cost:

  • 390 lei / ședință

​Durata aproximativă:

  • 60 – 90 min

Înscrie-te la această terapie

Facilitatori

Pentru detalii și programări ne puteți contacta la 0720 000 031 sau pe contact@wayra-astrae.ro

Anularea rezervarii se face cu minim 24H inainte de sesiune. In caz contrar, clientul va achita 50% din pretul sedintei.

Wayra Astrae ofera terapii complementare si de dezvoltare personala. Pentru tratament si prescriptii medicale, va rugam consultati medicul.

has been added to your cart.
Finalizare comandă
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golIntoarce-te in magazin