Despacho

Despacho

Această ceremonie tradițională străveche a șamanilor Q’ero din munții peruani are la bază principiul primar spiritual “ayni”, care se referă la reciprocitate:”Nu iei fără să dai, nu dai fără să iei”. Aceștia cred că Pachamama (Mama Pământ) este generoasă atunci când principiul ayni este respectat, altfel, își reține abundența. Mulțumind pentru tot ceea ce luăm de la Mama Pământ, cultivăm echilibrul și armonia în viața noastră.

Despacho este un ritual prin care marchezi finalul unei etape din viața ta, aducând mulțumire pentru tot ceea ce ți-a oferit și lăsând în urmă bagajele vechi, obstacolele sau piedicile. Totodată, este un prilej de invitare a noului, de armonizare și chemare a abundenței prin recunoștința adusă Naturii, entităților și energiilor Sale.

 Închei sau începi o nouă etapă în viața ta? Te pregătești pentru o schimbare marcantă? Te confrunți cu blocaje sau lipsa abundenței? Îți dorești o armonizare a relațiilor interumane sau a relației personale cu o anumită energie, precum cea a iubirii, a sănătății sau a abundenței? Simți că nu te poți desprinde de anumite lucruri din minte sau din suflet? Fiecare dintre aceste ocazii este un bun prilej pentru un Despacho.

Mulțumește propriei tale bogății și transmite-ți dorințele către Univers printr-o ceremonie de recunoștință!

Pașii ritualului:
  • Parcurgerea unui scurt interviu cu clientul;

  • Realizarea ritualului de Despacho, împreună cu clientul;

  • Terapeutul încheie ritualul prin dispunerea corespunzătoare a Despacho.

Cost: 450 de lei – acesta include interviul, ritualul, toate materialele necesare si focul sacru

Durata aproximativă: 90 min

Înscrie-te la această terapie

Facilitator

Pentru detalii și programări ne puteți contacta la 0720 000 031 sau pe contact@wayra-astrae.ro

Anularea rezervarii se face cu minim 24H inainte de sesiune. In caz contrar, clientul va achita 50% din pretul sedintei.

Wayra Astrae ofera terapii complementare si de dezvoltare personala. Pentru tratament si prescriptii medicale, va rugam consultati medicul.

has been added to your cart.
Finalizare comandă
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golIntoarce-te in magazin