Intreruperea legaturilor toxice

Vrei să te eliberezi de condiționările vechi sau de un comportament care nu te mai ajută în prezent?

Ne reconectăm în viața prezentă cu mulți oameni cu care ne-am petrecut vieti trecute. Relațiile noastre sunt supuse condiționarilor vietilor anterioare sau fostelor experiențe de viață. Adesea ne comportăm cu ceilalti în funcție de situațiile prin care am trecut împreună, chiar dacă situatiile sunt de mult uitate și nu mai au nici o valoare în viața prezenta.

Intreruperea legaturilor toxice este o meditație care întărește dragostea dintre doi oameni și care întrerupe condiționarile vechi care nu mai sunt necesare in prezent. Exista o legatura de lumină și iubire intre toate ființele, chiar și cu oamenii cu care am avut cele mai dificile experiențe.

Acest proces poate fi făcut online sau offline. La cateva zile dupa proces, vom face impreuna o verificare pentru a vedea daca au aparut lucruri noi sau daca au ramas legaturi ce nu au fost detectate in procesul initial.

Intreruperea legaturilor toxice este o meditație care întărește dragostea dintre doi oameni și care întrerupe condiționarile vechi care nu mai sunt necesare in prezent.

Cost:

  • 240 lei / oră

​Durata aproximativa:

  • până la 120 min

Înscrie-te la această terapie

Facilitator

Pentru detalii și programări ne puteți contacta la 0720 000 031 sau pe contact@wayra-astrae.ro

Anularea rezervarii se face cu minim 24H inainte de sesiune. In caz contrar, clientul va achita 50% din pretul sedintei.

Wayra Astrae ofera terapii complementare si de dezvoltare personala. Pentru tratament si prescriptii medicale, va rugam consultati medicul.

has been added to your cart.
Finalizare comandă
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golIntoarce-te in magazin