Coaching pentru Tineri

Coaching pentru Tineri

Primele provocari din viata ale copiilor sunt deseori marcate de experientele si asteptarile adultilor sau figurilor de autoritate din viata acestora. Fara sa vrea, acestia din urma, cu cele mai bune intentii, incarca, pun presiune si creaza stress acolo unde in mod normal ar putea sa fie curaj, curiozitate de a descoperi, bucuria si determinarea pe care copii o au in mod natural in interiorul lor. Ca mama, coach si terapeut, sunt in situatia de a sustine, ghida si lucra impreuna cu tineri incepand din preadolescenta, adolescenta si chiar la inceputul vietii de tineri adulti, pentru a aduce claritate in decizii, usurinta in invatare si alegeri, precum si gestionarea cu calm si eficienta a situatiilor si momentelor cheie cu care se confrunta (pregatirea si participarea la examene, trecerea intr-un nou ciclu/colectiv, depasirea unor evenimente care pot produce consecinte nebenefice  pe termen mediu si lung).

Totul incepe cu o sesiunea de cunoastere si ghidare urmata de programe individualizate

Coaching-ul largeste perspectiva si creste constientizarea daramand mituri si credinte limitative si facand loc unor noi “circuite”, unui sistem de gandire expansiv si proactiv.

Investiție:

  • 210 lei / ședință

​Durata aproximativa:

  • 50 minute

Înscrie-te la această terapie

Facilitator

Pentru detalii și programări ne puteți contacta la 0720 000 031 sau pe contact@wayra-astrae.ro

Anularea rezervarii se face cu minim 24H inainte de sesiune. In caz contrar, clientul va achita 50% din pretul sedintei.

Wayra Astrae ofera terapii complementare si de dezvoltare personala. Pentru tratament si prescriptii medicale, va rugam consultati medicul.

has been added to your cart.
Finalizare comandă
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golIntoarce-te in magazin