Terapia CranioSacrală Biodinamică

Terapia CranioSacrală Biodinamică

Terapia CranioSacrală Biodinamică este o terapie fizică care folosește o atingere blândă.

Această terapie ajută la echilibrarea sistemului nervos și susține sistemul imunitar. Organismul nostru are un mod profund de a se regla și autovindeca, o inteligență și putere inerentă, la care putem avea acces în timpul ședinței. Terapia CranioSacrală Biodinamică ajută clienta/clientul să revină la o stare de siguranță și pace, care sunt condiții esențiale vindecării, regenerării sau energizării.

Terapia CranioSacrală Biodinamică ajută la afecțiuni precum: durere cronică, lipsă de energie și oboseală crescută, epuizare, suprasolicitare, dificultăți de vindecare după o intervenție chirurgicală sau accidente, tristețe, anxietate, tulburări de somn, agitație. Deoarece este o terapie prin atingere blândă, bebelușii răspund foarte bine la aceasta.

Chiar dacă nu suferi de nici o afecțiune fizică, terapia CranioSacrala Biodinamică permite liniștirea și reconectarea cu propriul corp. Când ești stresat simți că ții tensiunea în tine. Odată ce te relaxezi și eliberezi tensiunea simți că poți da din nou greutatea pământului și iți regăsești forța interioară. Astfel ai mai multă energie pentru ceea ce este important pentru tine și pentru a întâmpină provocările vieții cu mai multă ușurință. Exersarea prezenței în corp și explorarea senzațiilor fizice este mult mai ușoară cu susținerea dată de un terapeut / o terapeută cu experiență.

Cost:

  • 360 lei / ședință

Durata aproximativă

  • 90 min

Înscrie-te la această terapie

Facilitator

Pentru detalii și programări ne puteți contacta la 0720 000 031 sau pe contact@wayra-astrae.ro

Anularea rezervarii se face cu minim 24H inainte de sesiune. In caz contrar, clientul va achita 50% din pretul sedintei.

Wayra Astrae ofera terapii complementare si de dezvoltare personala. Pentru tratament si prescriptii medicale, va rugam consultati medicul.

has been added to your cart.
Finalizare comandă
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golIntoarce-te in magazin