Frequently Asked Questions

Astrologia experientiala sta la baza chartului tau personal unde se pot simti energiile cu care ai ales sa vii in aceasta viata. Participantii exprima ceea ce simt in corp. Cand chart-ul este intins pe podea, energia din corp devine mult mai importanta decat cea din minte.

Citirea astrogramei este realizata de Monika Puiu si este intrerpretarea chartului tau natal in astrologia traditionala. In urma citirii vei primi raspunsuri la anumite intrebari si explicatii la principiile care te ghideaza in viata prezenta.

O terapie samanica este o terapie intens energetica si profunda, care aduce echilibru in subiectul cu care tu ai venit sa lucrezi

Noile legaturi neuronale se formeaza in 21 de zile. Avand in vedere efectele profunde ale unei terapii samanice, recomandam sa lasati intre 21 si 28 de zile intre sesiuni.

Nu mai mult de 2 ori pe an. Recomandarea noastra este sa le faci o data pe an.

Prin aceasta terapie eliberam relatia de legaturi toxice. Acest lucru aduce o eliberare de conditionarile trecutului si poate intari relatia. Totusi, daca forma acestei relatii nu se mai potriveste viitoarei tale calatorii, atunci te vei putea repozitiona fara suferinta.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golIntoarce-te in magazin