00Days00Hrs00Mins00Secs
May 22 2022
22 mai 2022

WORKSHOP CONSTELATII FAMILIALE CU NICOLAE CURCA

  • 10:00 AM
  • Wayra Astrae - Str. Teheran 17, Bucuresti;

💫Constelațiile familiale sunt un proces de conștientizare prin reprezentarea exterioară (utilizând reprezentanți umani sau obiecte), a unui pattern sau a unui mod interior de raportare la un eveniment, la un membru al sistemului de familie sau chiar la persoane din afara sistemului de familie.

💫In fiecare persoana exista multe intrebari si in permanenta cautam raspunsuri la ele.
Zilnic, ne intanim cu diferite provocari, iar la seara punem o intrebare simpla: de ce?
Uneori descoperim ca acest „de ce”, de multe ori ramane fara raspuns.
Te invit sa exploram impreuna unele intrebari care te framanta, si posibil sa descoperi si raspunsul.

Cand primim raspunsul se asterne o liniste sufleteasca si viata prinde o culoare calda.

💫Ce ai nevoie: haine comode, sa te relaxezi si sa te simti bine.

💫 Cu ce vei pleca de aici: o noua perspectiva asupra unei probleme mai vechi sau a unui obicei. O noua viziune asupra ta si a asupra altora si abilitatea de a lasa in urma unul sau mai multe bagaje emotionale.

💳Cost: 210 RON

💳 Plata: Banca Transilvania RO49BTRLRONCRT0419073501 Wayra Astrae cu specificatie „Workshop Constelatii Familiale si numele cursantului”
sau direct la Nicolae Curca

*Daca te-ai inscris si nu mai participi dar anunti cu 24 ore inainte de eveniment, iti restituim 50% din suma. Daca te-ai inscris si nu mai participi dar nu anunti, suma platita nu va fi restituita.

💫Wayra Astrae ofera terapii complementare si de dezvoltare personala. Pentru tratament si prescriptii medicale, va rugam consultati medicul.

💫Facilitator NICOLAE CURCA:

In 2014 am avut primul contact cu constelațiile familiale, de atunci si pana in prezent calatoria mea a luat o direcție cu totul noua si neașteptată.

Dupa ani de zile in care am participat la workshopuri de constelatii familiale ca si client, lucrand numeroase si foarte variate provocari pe care le primeam in viața de zi cu zi, am simțit ca este momentul sa fac pasul catre instruirea ca facilitator de constelatii.
Participarea la acest curs de formare mi-a întărit noua viziune asupra vietii, noul mod de abordare a provocărilor vieții de zi cu zi.

In 2020 am terminat formarea si in 2021 supervizarea. Nicolae Curca este facilitator de workshopuri de constelatii si facilitator de constelatii private

😷 Vrem să fim siguri că intrați într-un spațiu sigur și curat de aceea numarul de persoane va fi limitat si vom dezinfecta si curata bine.

📞 0720 000 031

📍 Str Teheran, nr 17, parter, interfon 2 si clopotel, sector 1, Bucuresti

💫Te asteptam cu drag si cu Inima deschisa!