Dec 31 2022
31 decembrie 2022

Sesiuni de yoga în mini-grup

  • Wayra Astrae - Str. Teheran 17, Bucuresti;

Din 12 Septembrie, in fiecere Luni si Joi de la 09:00.

Cei mai mulți oameni au o idee despre ce este yoga și pe baza acestei idei, decid dacă să înceapă să meargă la un curs de yoga sau să nu calce niciodată la o clasă. Să aducem puțin mai multă claritate conceptului: yoga este un întreg mod de a ne conduce viața, un set de principii și comportamente care armonizează corpul, mintea și spiritul și le reunesc într-un întreg („unitate” este unul dintre sensurile cuvântului sanskrit yoga).

Practicarea asanelor (posturilor) la clasa de yoga nu este același lucru cu a trăi urmând filozofia yoga, dar este o poartă către acea viață. În timp yoga creează spațiu în corp, deschizându-l, crește sensibilitatea și sensitivitatea, iar aceste efecte ale practicii fizice se extind în timp la niveluri mai profunde, de conștientizare și putem observa că lucrurile încep să se schimbe, să arate și să se simtă diferit. Ca ființe complete și complexe avem în noi toate resursele necesare pentru a trăi cu mai multă conștientizare, într-o mai bună armonie și comunicare atât cu lumea interioară, cât și cu cea exterioară.

Se întâmplă adesea să ne pierdem concentrarea, să ne desincronizăm cu noi înșine și să pierdem actul de prezență cu ceea ce este cu adevărat important în viață. Nu am fost învățați să păstrăm și să creștem aceste resurse valoroase, aceste abilități. Cu toate acestea, ele fiind abilități, înseamnă că pot fi antrenate. Unele schimbări vor veni mai repede decât altele, unele îmbunătățiri le puteți simți imediat după prima clasă, iar altele vi se vor dezvălui după mai mult timp.

Vă invităm să veniți alături de noi în această călătorie de redescoperire și auto îmbunătățire. Simțiți singuri schimbările din corpul vostru atunci când începeți să practicați prezența, posturile și respirația conștientă (toate acestea sunt elemente ale orelor noastre de yoga).

Îmbunătățiri care sunt de obicei o consecință a practicii yoga:

💫 capacitate de concentrare mai bună

💫 mintea este mai clară, discerne mai ușor

💫 nivelul de energie crește

💫 dispoziția se îmbunătățește

💫 devenim mai calmi

💫 nivelul conștientizării de sine crește

💫 mobilitatea și flexibilitatea cresc

💫 forța musculară se dezvoltă

Clasa este deschisă tuturor nivelurilor de practică, de la începători până la avansați.

Fiecare participant aduce propria saltea de yoga, prosop sau alte obiecte personale.

Contribuția dumneavoastră:

Sesiune de yoga în mini-grup (80-90 minute)

  • 100 lei / ședință;
  • 400 lei / pachet de 5 ședințe consecutive cu frecvența 1 data/săptămâna.

Aceasta sesiune se tine daca se înscriu minim 2 persoane si este pentru maxim 6 persoane.

Rezervare se face pana Vineri, ora 24:00 pentru Luni si Marți, 0ra 24:00 pentru Joi, prin site, telefon, SMS sau WhatsApp. (Telefon Angela: 0723348995)

Sesiune individuală de yoga (80-90 minute)

  • 200 lei / ședință – poate fi stabilita la alta ora si in alte zile după disponibilitate Angelei si sala de yoga.
  • 800 lei / pachet de 5 ședințe consecutive cu frecvența 1 data/săptămâna.

Înscrie-te la această sesiune

Despre Angela Vasluianu

Mă numesc Angela și sunt profesor de Yoga certificat de Yoga Alliance (400h TTC) cu experiență în practică de peste 8 ani. Am studiat diverse stiluri de practica Yoga și îmi place să îmbin și să personalizez clasele în funcție de energia grupului care practică. Predau de asemenea pilates și găzduiesc sesiuni de meditație și respirație și coaching (în cazul în care căutarea ta vizează găsirea și transcenderea programelor limitative pe care le-ai dobândit de-a lungul vieții).

Caut cu entuziasm și curiozitate echilibrul dintre minte și corp și îmi doresc să realizez existența armonioasă a acestora. Îmi plac meditațiile și practicile în care energia respiratiei se armonizează cu cea a corpului fizic și cu cea a minții. Sunt în continuă creștere și dezvoltare și învățare 🥰

In prezent parcurg un curs unde învăț să îmi transcend ego-ul, programele și credințele limitative, unde învăț să învăț, să mă dezvolt, să mă bucur, să trăiesc liber, autonom, independent, să fiu caldă și autentică – da, cursul acesta este practic viața însăși 😊