00Days00Hrs00Mins00Secs
Jan 28 2022
28 ianuarie 2022

Mandale de Lumina si Theta Healing (28 ian. 2022)

  • 18:00
  • Online Event (Zoom)
Tema: Sunt valoros / valoroasa
Devalorizarea (autodevalorizarea) e unul din sentimentele distructive care afecteaza viata pe toate nivelele. Poate provoca majoritatea patologiilor manifestate de corp (de exemplu la nivelul sistemului osos).
Intentia acestei mandale este de a manifesta sentimentul de valorizare fata de tine insuti/insati, de a recapat aceasta putere interioara si de a te aprecia asa cum esti ACUM.
Prin intermediul tehnicii Theta Healing vom cere vindecari sau manifestari dintr-o noua perspectiva pe tema lucrata.
La final poti alege si vei primi inca o tema de mandala pe care simti sa o lucrezi individual.
Mandalele de Lumina
Sunt mandale calculate pe baza Sirului Fibonacci, care reprezinta principiul evolutiei a tot ce e organic pe aceasta planeta. Mandalele se conecteaza la toate nivelele ADN-ului si restabilesc rezonanta cu ordinea divina codificata in fiecare celula, sustinandu-ne in procesul de constientizare a cauzelor problemelor noastre, dizolvand cu blandete blocajele. Ele aduc in constient blocaje pe tema lucrata pentru ca apoi acestea sa fie eliberate constient. Crearea mandalei este si o forma de meditatie, introspectie si contemplare.
“Mandalele de lumină, bazate pe codul lui Fibonacci, alcătuiesc, prin formele lor geometrice, limbajul Luminii, funcţionând ca transmiţători de informaţie. Noi înşine fiind purtători ai codului cosmic (noi suntem microcosmos în macrocosmos), mandalele activează acest cod spiritual în ADN-ul nostru, care constituie moştenirea noastră ancestrală.
Mandalele ne ajută să ne regăsim adevăratul sine. Energiile lor armonizează corpurile noastre energetice, cu efecte benefice asupra corpului nostru fizic. Mandalele constituie puntea de legătură între planurile dimensionale superioare, de substanţă rafinată, şi corpurile tridimensionale.”
Ursula Irrgang (creatoarea Mandalelor de Lumina)
Theta Healing®️
Este o tehnica de meditatie cu ajutorul undelor cerebrale theta, care ajuta in vindecarea fizica, psihica si spirituala.
Prin Theta Healing®️, ca terapeut voi cere descarcari (download-uri) de noi perspective pe tema lucrata prin Mandala de Lumina, iar cu acordul tau acestea pot fi integrate in structurile tale.
Pentru intalnire e nevoie:
  • • sa-ti imprimi pe o foaie A4 suportul de mandala (verifica te rog ca s-au imprimat toate punctele mandalei),
  • creioane colorate + creion normal + radiera + ascutitoare,
  • conexiune la internet si aplicatia Zoom (laptop/desktop sau telefon),
  • timp si spatiu pentru tine sa poti crea in liniste mandala
  • Nu e nevoie sa ai talent la desen sau pictura, chiar mai bine daca nu ai pentru ca iti vei da voie sa exprimi prin mandala ceea ce iti vine intuitiv, ceea ce simti.
Facilitatoare: Anca Stefanescu, Consilier dezvoltare personala, Lucrator prin arte combinate si Mandale de Lumina, Practicant Theta Healing
Numar participanti: min 3, max 10
Varsta minima recomandata: 7 ani
Nerecomandat femeilor insarcinate!
Locul: online prin aplicatia Zoom
Durata: aproximativ 3 ore
Investitie personala: Inscriere pana pe 21.01 – 60 lei
Inscriere dupa 21.01 – 90 lei
Plata: Banca Transilvania RO49BTRLRONCRT0419073501 Wayra Astrae cu specificatie „Workshop mandale si numele cursantului”
Pentru inscriere: te rugam sa trimiti email cu data ta de nastere si dovada plati integrale pe email contact@wayra-astrae.ro pana la data de 26 Ianurarie ora 16:00 inclusiv.
Dupa aceasta vei primi pe email suportul de mandala pe care sa-l imprimi, iar pe data de 28 Ianuarie inainte de ora 16:00 vei primi link-ul intalniri Zoom.
Te asteptam cu drag si cu Inima deschisa!