00Days00Hrs00Mins00Secs
Feb 25 2022
25 februarie 2022

Mandale de Lumina si Theta Healing®

  • Eveniment Online (Zoom)

Tema:  Sunt suficient(a)

Sentimentul de insuficienta (nu sunt destul, nu fac destul, nu e/sunt suficient) e unul din sentimentele care pune presiune pe noi si poate duce la epuizare fizica si psihica, afectand multe din ariile vietii.

Intentia acestei mandale este de a manifesta sentimentul de suficienta (sunt suficient, fac si sunt destul), descoperind intai unde e blocajul si care sunt ariile in care simtim insuficienta, pentru a putea fi transformate in “Sunt suficient(a)” ACUM.

Prin intermediul tehnicii Theta Healing vom cere vindecari sau manifestari dintr-o noua perspectiva pentru tema lucrata.

La final poti alege si vei primi inca o tema de mandala pe care simti sa o lucrezi individual.

 

Mandalele de Lumina

Sunt mandale calculate pe baza Sirului Fibonacci, care reprezinta principiul evolutiei a tot ce e organic pe aceasta planeta. Mandalele se conecteaza la toate nivelele ADN-ului si restabilesc rezonanta cu ordinea divina codificata in fiecare celula, sustinandu-ne in procesul de constientizare a cauzelor problemelor noastre, dizolvand cu blandete blocajele. Ele aduc in constient blocaje pe tema lucrata pentru ca apoi acestea sa fie eliberate constient. Crearea mandalei este si o forma de meditatie, introspectie si contemplare.

“Mandalele de lumină, bazate pe codul lui Fibonacci, alcătuiesc, prin formele lor geometrice, limbajul Luminii, funcţionând ca transmiţători de informaţie. Noi înşine fiind purtători ai codului cosmic (noi suntem microcosmos în macrocosmos), mandalele activează acest cod spiritual în ADN-ul nostru, care constituie moştenirea noastră ancestrală.

Mandalele ne ajută să ne regăsim adevăratul sine. Energiile lor armonizează corpurile noastre energetice, cu efecte benefice asupra corpului nostru fizic. Mandalele constituie puntea de legătură între planurile dimensionale superioare, de substanţă rafinată, şi corpurile tridimensionale.”

Ursula Irrgang (creatoarea Mandalelor de Lumina)

Theta Healing®

Este o tehnica de meditatie cu ajutorul undelor cerebrale theta, care ajuta in vindecarea fizica, psihica si spirituala.

Prin Theta Healing®, ca terapeut voi cere descarcari (download-uri) de noi perspective pe tema lucrata prin Mandala de Lumina, iar cu acordul tau acestea pot fi integrate in structurile tale.

Pentru intalnire e nevoie:

  • sa-ti imprimi pe o foaie A4 suportul de mandala (verifica te rog ca s-au imprimat toate punctele mandalei),
  • creioane colorate + creion normal + radiera + ascutitoare,
  • conexiune la internet si aplicatia Zoom (laptop/desktop sau telefon),
  • timp si spatiu pentru tine sa poti crea in liniste mandala

Nu e nevoie sa ai talent la desen sau pictura, chiar mai bine daca nu ai pentru ca iti vei da voie sa exprimi prin mandala ceea ce iti vine intuitiv, ceea ce simti.

Facilitatoare: Anca Mariela Stefanescu, Consilier dezvoltare personala, Terapeut prin arte combinate si Mandale de Lumina, Terapeut Theta Healing®, Art-terapeut Phronetik®

Numar participanti: min 3, max 10
Varsta minima recomandata: 7 ani

Nerecomandat femeilor insarcinate!

Locul: online prin aplicatia Zoom

Durata: aproximativ 3 ore
Investitie personala:

Pana pe 18.02: 60 lei
Dupa 18.02: 90 lei

Plata: Banca Transilvania RO49BTRLRONCRT0419073501 Wayra Astrae cu specificatie „Workshop mandale si numele cursantului”

Sau pe direct cu cardul de pe site-ul wayra-astrae.ro.
Pentru inscriere: te rugam sa trimiti email la contact@wayra-astrae.ro, incluzand data ta de nastere si dovada plati integrale, pana la data de 24 Februarie ora 16:00 inclusiv.
Dupa aceasta vei primi pe email suportul de mandala pe care sa-l imprimi, iar pe data de 25 Februarie inainte de ora 16:00 vei primi link-ul intalnirii pe Zoom.

*Daca te-ai inscris si nu mai participi dar anunti cu 24 ore inainte de eveniment, iti restituim 50% din suma.  Daca te-ai inscris si nu mai participi dar nu anunti, suma platita nu va fi restituita.

Te asteptam cu drag si cu Inima deschisa