00Days00Hrs00Mins00Secs
Prosperitate
Feb 17 2024
17 februarie 2024

Mandale de Lumina si Theta Healing® (17 februarie 2024 – online)

  • 10:00 AM
  • WAYRA ASTRAE - STR. TEHERAN 17, BUCURESTI

Tema:  Prosperitate (manifestare)

Cum este pentru tine sa eliberezi blocajele care stau in calea perceptiei a ceea ce e acum pe tema prosperitatii, ca apoi sa manifesti prosperitatea dintr-o perspectiva noua?

Te invit la acest atelier sa lucram impreuna pe aceasta tema, folosind Mandalele de Lumina si tehnica Theta Healing®.

La final poti alege si vei primi inca o tema de mandala pe care simti sa o lucrezi individual.

Despre Mandalele de Lumina: sunt mandale calculate pe baza Sirului Fibonacci, care reprezinta principiul evolutiei a tot ce e organic pe aceasta planeta. Datorita acestui lucru ne ajuta si pe noi sa facem un salt in evolutia noastra, aratandu-ne intai care e blocajul pe care il avem de constientizat ca mai apoi, constient sa manifestam noua perspectiva.

“Mandalele de lumină, bazate pe codul lui Fibonacci, alcătuiesc, prin formele lor geometrice, limbajul Luminii, funcţionând ca transmiţători de informaţie. Noi înşine fiind purtători ai codului cosmic (noi suntem microcosmos în macrocosmos), mandalele activează acest cod spiritual în ADN-ul nostru, care constituie moştenirea noastră ancestrală.

Mandalele ne ajută să ne regăsim adevăratul sine. Energiile lor armonizează corpurile noastre energetice, cu efecte benefice asupra corpului nostru fizic. Mandalele constituie puntea de legătură între planurile dimensionale superioare, de substanţă rafinată, şi corpurile tridimensionale.”

Ursula Irrgang (creatoarea Mandalelor de Lumina)

Mandalele se conecteaza la toate nivelele ADN-ului si restabilesc rezonanta cu ordinea divina codificata in fiecare celula, sustinandu-ne in procesul de constientizare a cauzelor problemelor noastre, dizolvand cu blandete  blocajele. Ele aduc in constient blocaje pe tema lucrata pentru ca apoi acestea sa fie eliberate constient. Crearea mandalei este si o forma de meditatie, introspectie si contemplare a ceea ce este in noi.

Theta Healing®

Este o tehnica de meditatie creata de Vianna Stibal, care cu ajutorul undelor cerebrale theta ajuta in vindecarea fizica, psihica si spirituala.
Prin Theta Healing®, ca terapeut voi cere descarcari (download-uri) de noi perspective pe tema lucrata prin Mandala de Lumina, iar cu acordul tau acestea pot fi integrate in structurile tale.

Pentru intalnire e nevoie:

  • sa-ti imprimi pe o foaie A4 suportul de mandala
  • creioane colorate + creion normal + radiera + ascutitoare
  • conexiune la internet si aplicatia Zoom (laptop/desktop sau telefon)
  • timp si spatiu pentru tine sa poti crea in liniste mandala

Nu e nevoie sa ai talent la desen sau pictura, chiar mai bine daca nu ai pentru ca iti vei da voie sa exprimi prin mandala ceea ce iti vine intuitiv, ceea ce simti.

Facilitatoare: Anca Stefanescu, Practicant Theta Healing ®, Lucrator prin arte combinate si Mandale de Lumina, Consilier dezvoltare personala

Numar participanti: min 3
Varsta minima recomandata: 7 ani

Nerecomandat femeilor insarcinate!

Locul: online prin aplicatia Zoom

Durata: aproximativ 3 ore

Investitie personala:  90 lei

Pentru inscriere: te rugam sa trimiti email cu data ta de nastere si dovada plati integrale la contact@wayra-astrae.ro pana 14.2.2024 inclusiv.

Dupa aceasta vei primi pe email suportul de mandala pe care sa-l imprimi, si link-ul intalnirii Zoom.

Pentru intalnirile in sala iti punem la dispozitie toate materialele pentru crearea mandalei, apa si gustari.

 

Te asteptam cu drag si cu Inima deschisa