138Days11Hrs22Mins35Secs
Oct 13 2024
13 octombrie 2024

Atelier și Retreat Astro Constellation în Ubud, Bali 13.10.2024 până la 20.10.202

  • Ubud, Bali

Astrologie experientiala cu Monika Puiu

Alăturați-vă unei călătorii de auto-descoperire și vindecare într-un mediu exotic. 7 zile și 7 nopți inclusiv o lună plină. Ubud este locul potrivit pentru yoga și munca energetică și spirituală în Bali. Vom avea o săptămână de excursii interesante, cumpărături și degustari prin restaurantele, barurile și cafenele din Ubud și o muncă profundă de transformare în Yoga Shala din Dragonfly Village, casa noastră pentru Retreat.

Pornește într-o călătorie transformatoare în cosmos și descopera misterele destinului tău la atelierul Astro Constellation din împrejurimile încântătoare din Ubud, Bali. Alăturați-vă nouă în perioada 13-20 octombrie pentru o experiență astrologică extraordinară condusă de renumitul astrolog, șaman și life coah, Monika Puiu.

Cufundați-vă în frumusețea uluitoare și energia spirituală a orașului Ubud, Bali. Înconjurat de peisaje luxuriante și de o cultură vibrantă, Ubud oferă fundalul perfect pentru explorarea ta cerească și descoperirea de sine.

Astrologia experiențială, așa cum a numit-o Judy Hall sau Astro Constellations, așa cum este cunoscută această lucrare în SUA, este în primul rând o reconectare cu propriul corp. Învață să-ți asculți corpul și nu ezita să crezi ce spune corpul tău.

Pătrunde adânc în tărâmurile astrologiei cu Monika Puiu, în timp ce vei descoperi secretele stelelor și influența lor asupra vieții tale. Aflați cum corpurile cerești vă pot ghida către o cale de auto-descoperire.

Monika a avut grupuri mici sub îndrumarea Judy Hall în atelierele sale din Anglia și din 2018, după un workshop cu Judy în Wayra Astrae, pe cont propriu în România.

Iată ce vom face:

13.10. Sosire pe aeroportul Bali și transfer la Ubud, Dragonfly Village, timp de transfer de aproximativ 2 ore și 30 de minute de la aeroport. Ne vom  întâlni cu totii, să ne cunoaștem și să ne bucurăm de o saună pentru a relaxa corpul pentru calatoria ce va urma. Luăm cina împreună și avem un prim cerc pentru a ne prezenta oficial după cină în Yoga Shala.

14.10. Micul dejun va fi servit devreme și apoi mergem la templul apei pentru o curățare profundă și o binecuvântare cu apă înainte de a începe să lucrăm cu energiile noastre. După întoarcerea noastră vom servi prânzul iar apoi va fi timpul pentru un masaj, înot și la ora 16.30 începem cu prima constelație. Toată lumea își va desena rolurile pentru săptămâna și, de asemenea, desenăm ordinea în care facem constelația pentru fiecare participant. Luni seara este saună tăcută între orele 18-21.

15.10. Avem un antrenament ușor, meditație sau yoga dimineața, luăm micul dejun, prânzul și cina în Dragonfly Village și vom face 3 constelații.

16.10. 3 mese în Dragonfly Village, facem 2 constelații și folosim restul zilei pentru vizite, vizitarea obiectivelor turistice și cumpărături în și în jurul orașului Ubud. Aceste vizite nu sunt organizate, deoarece centrul Ubud este la câțiva pași sau puteți folosi unul dintre numeroasele taxiuri cu scuter. Sauna este disponibilă între orele 8-10 și 18-21.

17.10. Vizita de o zi întreagă a uimitoarei cascade Sekumpul. Trebuie să facem un pic de mers pe jos, dar merită din plin. Dragonfly va oferi prânzul și după ce ne întoarcem acasă, ne putem odihni sau ieși în oraș.

18.10. Avem un antrenament ușor, meditație sau yoga dimineața, luăm micul dejun, prânzul și cina în Dragonfly Village și vom face 2 constelații.

19.10. Avem un antrenament ușor, meditație sau yoga dimineața, luăm micul dejun, prânzul și cina în Dragonfly Village și vom face 2 constelații. Sauna este disponibilă între orele 18-21

20.10. Luăm micul dejun împreună și ne luăm la revedere în cadrul unei sesiuni de integrare și reflecție în cerc. Check-out se face la prânz și plecăm la aeroport sau în alte locuri din Bali pe cheltuiala noastră.

Fiecare constelație este urmată de o întâlnire ulterioară în cerc pentru conștientizarea corpului, integrare, reflecție și o scurtă pauză înainte de a intra în următoarea constelație.

Investiția ta:

Include 3 mese pe zi pe toata perioada retreatului de la cina din 13.10. pana la micul dejun 20.10., cazare in camere/cabane comune sau in regim single, excursii organizate la templul de apa si cascade, folosirea saunei si a piscinei si atelierul.

Preturi:

1450 USD pentru cameră/cabană comună plata până la 30 aprilie 2024

1750 USD pentru camera/cabana comună cu plata după 30 aprilie 2024

1715 USD pentru o singură utilizare a unei camere/cabane, plata pana până la 30 aprilie 2024

2015 USD pentru utilizare single a unei camere/căsuțe plata după 30 aprilie 2024

 

Plata in avans de 40%, este nerambursabila, dar poate fi schimbata cu o alta persoana, pentru a va recupera avansul.

Restul de 60 % din suma se va achita cel târziu până la 31 august 2024

 

Avem maxim 10 locuri pentru acest Retreat.

Cine vrea să rămână în Bali la un sejur la plajă sau să viziteze alte locuri, sau una sau mai multe insule din jur ar putea găsi locuri bune prin gazda noastră din Dragonfly.

Află mai multe informații:

Dragon Fly Village – https://dragonfly-village.com

Monika Puiuhttps://monikapuiu.ro

Limba– romana

Cont bancar – Wayra Astrae SRL, IBAN: RO49BTRLRONCRT041907350

Contact – contact@wayra-astrae.ro, Tel. 0720000031

 

Nu ratați șansa de a vă alinia viața cu forțele cosmice și de a porni într-o călătorie către împlinirea personală. Asigurați-vă locul acum și alăturați-vă nouă pentru un atelier de neuitat Astro Constellations în inima insulei Bali. Lăsați stelele să vă ghideze spre Ubud pentru o săptămână de autodescoperire, vindecare și înțelepciune cerească. Vă așteptăm cu drag la această experiență magică în Bali! ✨🌙