Mandale de Lumină

Mandale de Lumină

Mandalele de Lumina sunt mandale calculate pe baza Sirului Fibonacci, care reprezinta principiul evolutiei a tot ce este organic pe aceasta planeta.

“Mandalele de lumină, bazate pe codul lui Fibonacci, alcătuiesc, prin formele lor geometrice, limbajul Luminii, funcţionând ca transmiţători de informaţie. Noi înşine fiind purtători ai codului cosmic (noi suntem microcosmos în macrocosmos), mandalele activează acest cod spiritual în ADN-ul nostru, care constituie moştenirea noastră ancestrală.

Mandalele ne ajută să ne regăsim adevăratul sine. Energiile lor armonizează corpurile noastre energetice, cu efecte benefice asupra corpului nostru fizic. Mandalele constituie puntea de legătură între planurile dimensionale superioare, de substanţă rafinată, şi corpurile tridimensionale.”

Ursula Irrgang (creatoarea Mandalelor de Lumina) 

In functie de forma lor (numarul de laturi), mandalele lucreaza fie la nivel de ADN, fie pentru vindecare, fie pentru manifestare sau conectarea cu maestrii arhetipali. Metoda de calcul folosita permite sa lucram fie in relatia “noi cu noi”, fie in relatia “noi cu ceilalti”.

Mandalele le Lumina ajuta la echilibrarea emisferelor cerebrale, ele se conecteaza la toate nivelele ADN-ului si restabilesc rezonanta cu ordinea divina codificata in fiecare celula, sustinandu-ne in procesul de constientizare a cauzelor problemelor noastre, dizolvand cu blandete  blocajele.

Mandalele de lumină se desfășoară sub formă de workshop-uri online, lunar, vineri seară.

Numar minim de participanti: 3

Nerecomandat femeilor insarcinate si copiilor sub 7 ani!

Cost:

60 lei / ședința online (pret early bird)

90 lei / sedinta online (cu 7 zile inainte de eveniment)

Durata aproximativă:

3 h

Înscrie-te la această terapie

Facilitator

Pentru detalii și programări ne puteți contacta la 0720 000 031 sau pe contact@wayra-astrae.ro

Anularea rezervarii se face cu minim 24H inainte de sesiune. In caz contrar, clientul va achita 50% din pretul sedintei.

Wayra Astrae ofera terapii complementare si de dezvoltare personala. Pentru tratament si prescriptii medicale, va rugam consultati medicul.

has been added to your cart.
Finalizare comandă
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golIntoarce-te in magazin