Astrogramă experiențială individuală

Astrogramă experiențială individuală

Probabil știi deja că astrograma reprezintă amprenta energetică cu care ai venit pe această lume și harta drumului pe care îl ai de urmat. O modalitate prin care poți înțelege mai bine dinamica ta interioară este să pășești în mijlocul propriei hărți natale prin astrograma experențială. Aceasta este una dintre cele mai profunde experiențe, care îți oferă prilejul de a sta în configurația astrologică a energiilor cu care ai venit pe Pământ, de a călători printre casele planetelor, a Soarelui, a Lunii și a Nodurilor Lunii, dându-ți voie să te conectezi cu Sinele tău interior.

În cadrul acestei călătorii, analizăm astrograma și aprofundăm relațiile dintre planete pentru a scoate la lumină zone de tensiune, aspecte care au declanșat un interes special, modele de comportament și potențial neexplorat. Înțelegând energia fiecărei planete și clarificând ceea ce fiecare are de oferit, vei simți răspunsul la întrebările tale și vei dobândi o înțelegere profundă a întregii tale ființe. Nu în ultimul rând, în cadrul sesiunii observăm cum interacționează astrograma ta cu energiile astrologice prezente și viitoare.

Ședințele de astrologie experiențială sunt ghidate de Monika Puiu, fondator si terapeut Wayra Astrae. Pasionata de acest domeniu, și-a luat inspirația de la trei profesori excelenți, Judy Hall, cu care studiaza personal astrologia karmica si astrologia experientiala inca din 2005, Jeffrey Wolf Green si Zsuzsanna Griga ale căror învățăminte i-au dat încredere să pășească în lumea ei interioară. După ce a adus înțelegere în viața ei, acum își folosește darurile pentru a-i îndruma și pe ceilalți spre vindecarea sufletului.

Astrograma experențială nu oferă predicții, ci dezvăluie instrumente specifice de învățare de care ai nevoie pentru a îndeplini scopul unic cu care ai venit pe acest Pământ. Este o experiență profundă, ghidată de energiile planetelor, în cadrul căreia vei pune pauză minții și îi vei da voie corpului tău să simtă. După o astfel de ședință vei avea o înțelegere mai bună a ceea ce se întâmplă în viața ta, a ceea ce poți schimba și a ceea ce e bine să accepți.

Cost:

  • 450 lei / ședință

​Durata aproximativă:

  • 90 – 120 min

Înscrie-te la această terapie

Facilitator

Pentru detalii și programări ne puteți contacta la 0720 000 031 sau pe contact@wayra-astrae.ro

Anularea rezervarii se face cu minim 24H inainte de sesiune. In caz contrar, clientul va achita 50% din pretul sedintei.

Wayra Astrae ofera terapii complementare si de dezvoltare personala. Pentru tratament si prescriptii medicale, va rugam consultati medicul.

has been added to your cart.
Finalizare comandă
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golIntoarce-te in magazin