Sesiuni private de Art Terapie

Ceea ce creezi in afara se recreaza inauntrul tau.

Art Terapia este o formă activă de terapie care privește creația dintr-o ședința terapeutică ca pe un proces de dezvăluire a sinelui, de conștientizare, dar și de reinventare, de recreare a sinelui și de găsire a noi modalități creative de acțiune. Intr-o sesiune de Art Terapie vei vedea, experimenta și simti cum îti poti modela singur trauma și aduce liniște sau soluții noi acolo unde este nevoie.

​Materialele de lucru sunt instrumente senzoriale care comunică nemijlocit cu corpul, și, care prin evitarea sistemelor de apărare ale minții, pot dezvălui traume intrate în corp înainte de învățarea limbajului vorbit. Folosind același limbaj “desenat” traumele vechi își pot găsi rezolvarea, prin transformarea simbolică a desenului.

​Efectele Art Terapiei se produc pe patru niveluri: psihologic, fiziologic, social și comportamental.

​Imaginația și creativitatea, împreună cu procesul de contemplare, creație și transformare a unei lucrari de artă într-un context terapeutic, au puterea de a restructura și schimba cognițiile și comportamentele individului în favoarea sa.

Arta a fost folosită în vindecare din cele mai vechi timpuri. În anumite tradiții este considerat că prin creația simbolică se pot materializa lucruri în lumea în care trăim.

Cost:

  • 240 lei / ședința
  • 1050 lei/ abonament de 5 ședințe (fata de 1200 de lei preț întreg)* Plata integral la prima sedinta, sau 50 % la prima și 50 % la a 3a ședință.

Durata aproximativă:

  • 60 min/ședință

Înscrie-te la această terapie

Facilitator

Pentru detalii și programări ne puteți contacta la 0720 000 031 sau pe contact@wayra-astrae.ro

Anularea rezervarii se face cu minim 24H inainte de sesiune. In caz contrar, clientul va achita 50% din pretul sedintei.

Wayra Astrae ofera terapii complementare si de dezvoltare personala. Pentru tratament si prescriptii medicale, va rugam consultati medicul.

has been added to your cart.
Finalizare comandă
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golIntoarce-te in magazin