ROXANA VÎRNĂ

ROXANA VÎRNĂ

Terapeut

Cel mai important “proiect” pe care il vei dezvolta sau la care vei lucra vreodata esti TU. Doar ca in anumite momente, care pot dura de la cateva secunde pana la ani de zile, uiti ca tu esti creatorul vietii tale (sau managerul de proiect J) si crezi ca VIATA este despre orice altceva, mai putin despre dezvoltarea si evolutia ta materiala si spirituala, despre starea ta de bine, despre conexiunea cu esenta ta cea mai profunda.

Eu sunt Roxana si am indeplinit diverse roluri ca mama, sotie, fiica, sora, antreprenor, trainer, coach, profesor, ucenic, consultant de business, terapeut si lista poate continua. Acum nu mai simt nevoia sa ma identific cu niciun rol, doar SUNT aici si atat. Pentru a te insoti poate pentru o clipa sau o perioada in calatoria ta de cunoastere, descoperire si eliberare, pentru a impartasi cu tine anumite experiente, pentru a-ti oglindi aspecte pe care inca nu le-ai vazut sau acceptat, pentru a-ti oferi perspective care sa te ajute sa te descoperi si sa infloresti, pentru a-ti construi realitatea pe care ti-o doresti.

Aplic metode, instrumente, terapii pe care le-am descoperit, experimentat, practicat, impartasit si aprofundat in cei peste 20 de ani de experiente cu oamenii, mai intai ca trainer si business & life coach, apoi ca terapeut holistic si mentor coach spiritual.

Folosesc terapia cognitiv-comportamentala, Theta Healing, Recall Healing, Noua Medicina Germanica, Mindfulness, Letting go, Aromaterapie pentru a sustine procesul de constientizare, eliberare si vindecare.

Terapia cognitiv-comportamentala are la baza constientizarea legaturii dintre ganduri, emotii si comportamentele din viata de zi cu zi.

Theta Healing este o metoda de sondare a mintii subconstiente, eliberare rapida a fricilor, credintelor limitative, a programelor si tiparelor mostenite sau inregistrate si integrare a unor noi perspective despre sine si viata.

Recall Healing  ajuta la identificarea si rezolvarea traumelor emotionale din spatele anumitor conditii fizice sau/si comportamente. Are la baza cunostiinte  din mai multe domenii de cercetare stiintifica, bio-logica dupa care corpul nostru functioneaza, psiho-genealogia care ne poate influenta si chiar dirija viata pana in momentul constientizarii si iesirii din rolurile asumate inconstient.

Dincolo de toate aceste instrumente si experiente, cel mai important este sa alegi TU ce ti se potriveste si sa devii creatorul propriei tale vieti, sa urmezi cel mai elevat curs al vietii tale in armonie cu tot ceea ce te inconjoara.

Sunt aici, e nevoie doar sa spui VREAU.

Terapiile mele

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golIntoarce-te in magazin