Petru Vasluianu

Petru Vasluianu

Terapeut

Salut, mă numesc Petru.

Am început călătoria care m-a condus spre a fi terapeut ca atlet de performanță: kick-boxing, arte marțiale și diverse alte tipuri de antrenament fizic (încă mă antrenez în fiecare zi, de peste 22 de ani). La scurt timp după ce am început pe acest drum plin de energie yang, explozivă și foarte dinamică (și ca urmare a unor accidentări) mi-am dat seama de importanța energiei yin, de relaxare și de necesitatea alocării de timp pentru recuperare.

Am înțeles prioritatea de a aduce echilibru în viața mea și am început să caut cele mai bune modalități de a-mi ajuta corpul și mintea să se recupereze și să continue să se dezvolte. Sunt mereu deschis și gata să învăț și să cresc mai mult. Ceea ce vă ofer astăzi este rezultatul descoperirilor și învățăturilor din călătoria mea de până acum.

Sunt terapeut certificat în terapii manuale. Am studiat osteopatia la Institutul Roman de Ostepatie – OsteoRe, am urmat un curs NKT (terapie neurokinetică) la Praga și am studiat masajul terapeutic, reflexoterapia și drenajul limfatic.

Practic aceste terapii de 10 ani și în paralel cu practica mea, am fost timp de aproape 4 ani profesor de masaj terapeutic, într-o școală de masaj din București.

My Therapies

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golIntoarce-te in magazin