NICULAE CURCA

NICULAE CURCA

Facilitator

În anul 2006, în timpul unui curs profesional, am aflat printre altele că trebuie neapărat să văd un film deosebit, un film de dezvoltare personală, „The Secret”.

A fost momentul în care am găsit răspunsul la o întrebare veche din viața mea: „Care este rolul meu pe acest pământ?”.

De-a lungul anilor ce au urmat după acest moment, am primit și alte răspunsuri neașteptate, fascinante chiar.

În 2014, am avut primul contact cu constelațiile familiale, iar de atunci până în prezent călătoria mea a luat o direcție cu totul nouă și neașteptată.

După ani de zile în care am participat la workshopuri de constelații familiale în calitate de client și având parte de numeroase și foarte variate provocări în viața de zi cu zi, am simțit că este momentul să fac pasul către nivelul următor: instruirea pentru a deveni facilitator de constelații.

Participarea la acest curs de formare mi-a întărit noua viziune asupra vieții, noul mod de abordare a provocărilor de zi cu zi.

Formarea a fost facută sub îndrumarea trainerului Dragoș Riti, iar ca trainer invitat am avut șansa să o cunosc pe Barbara Morgan, în cadrul modulului  ”Mișcarea întreruptă către mamă”. Lucrând cu acești profesori extraordinari pot spune că am primit noi direcții în viață. Dânșii au contribuit decisiv la creșterea mea interioară și m-au determinat să iau decizia de a facilita, eu însumi, astfel de workshopuri.

Astfel, în 2020 am terminat formarea de bază, iar în 2021 a avut loc și am finalizat supervizarea pentru acest curs de formare.

Nicolae Curcă este facilitator de constelații familiale în cadru individual și în ateliere de grup. Este certificat că a finalizat formarea de bază, ucenicia și a absolvit un ciclu de supervizare în constelații familiale, așa cum au fost dezvoltate de Bert Hellinger.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golIntoarce-te in magazin