LAURA DUMITRESCU

LAURA DUMITRESCU

Terapeut

Întotdeauna am căutat adevărul și autenticitatea. Însă, recunosc că, înainte de fiecare mare descoperire pe care am făcut-o, am pus cea mai puternică frână de care eram capabilă. Am învățat că este în regulă să îți fie frică și am înotat în spaima schimbării de fiecare dată când drumul meu a ieșit din rutină.

Pe calea spirituală am pășit întâmplător (sau poate nu), în urmă cu 10 ani, practicând QiGong, o metodă chineză de terapie pentru corp, minte și suflet, cu scopul de a ajuta pe cineva care nu mai era în putere să se ajute singur. După doi ani, timp în care am simțit efectele puternice ale QiGong, am însoțit-o pe mama la Șamanism. Acolo s-a deschis lumea mea, am început să mă văd și să sap adânc în interiorul meu pentru a afla unde și de ce doare. Întrebările au început să primească răspuns, iar lucrurile pe care le consideram a fi normale au fost lucrate și curățate prin terapii.

În 2014 am mers pentru prima oară la Roata Medicinei în tradiție incașă, iar de atunci continui să învăț de la Chris Waters. Un an mai târziu am început să studiez astrogramele mayașe și energiile zilelor, avându-l ca mentor pe Juan Carlos Romera. Am fost captivată încă din prima clipă de energiile mayașe întrucât mi-au oferit explicațiile de care aveam nevoie.

Cu toate acestea, am refuzat mult timp să lucrez cu clienți. Simțeam că am lucruri de rezolvat cu mine și că folosirea tehnicilor șamanice mă ajută să îmi fie bine. Însă, lucrurile se schimbă treptat până când iau cu totul altă formă. Am simțit dragoste pentru medicină și pentru client. Și mi-am schimbat din nou viața! Acum sunt pregătită să îi însoțesc pe ceilalți în călătoria de curățare a drumului sufletului lor, având ca stâlpi spirituali în terapii cele două tipuri de șamanism, inca și maya și tehnica QiGong.

***

Laura a studiat Artele Plastice – Grafica (Licență și Master), a făcut modulul Psihopedagogic, este licentiata in psihologie, iar în prezent este in formare in Art Terapie. Predă arte plastice în privat, conectându-se foarte ușor cu copiii. A lucrat în publicitate și în modă, iar în 2017 și-a scos prima colecție vestimentară. În 2018 si 2019 a făcut parte din delegația de șamani ai României la Festivalul din Genac, Franța, eveniment la care participă anual peste 100 de delegații de pe toate continentele.

La Wayra Astrae este managing partner și terapeut, realizând terapii și ritualuri șamanice, precum și astrograme mayașe.

Terapiile mele