DANIELA OLTEANU

Terapeut

Mă numesc Daniela Olteanu și sunt terapeut medicină energetică, practician internațional Access Bars®, Access Energetic Facelift™, procese de corp Access Consciousness® și consilier dezvoltare personală.

Cred cu convingere că viața este un dar prețios, și poate fi trăită la potențialul ei cel mai înalt, cu ușurință, bucurie și glorie! Gloria reprezentând expresia exuberantă și abundența vieții.

Dacă te simți blocat/ă în propria viață, orice ar însemna asta, te invit să parcurgem împreună drumul către măreția care ești cu adevărat, dar, de care, încă nu ești conștient/ă, ori nu recunoști că ești.

Prin sesiunile de terapie se creează un spațiu în care nu ești judecat/ă, ci în care ești invitat/ă să fii așa cum ești; un spațiu în care să te simți liber/ă, să te observi, să te vezi, să te cunoști și să te dezvolți cu ușurință, devenind cea mai bună versiune a ta.

Cum ar fi, ca TU, prin ceea ce faci diferit pentru viața ta, să fii inspirația pentru o posibilitate mai măreață și pentru cei din jurul tău?

Tu ești sursa pentru crearea schimbării pe care ți-o dorești!

Tot ceea ce este necesar, este ca tu să alegi…ceva diferit.

Eu voi fi aici pentru tine, pentru a te susține și împuternici să știi că știi, cu ajutorul tehnicilor și instrumentelor Access Consciousness®.

Terapiile mele

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golIntoarce-te in magazin