ANCA MARIELA STEFANESCU​

ANCA MARIELA ​ STEFANESCU

Terapeut

Parcursul meu de autocunoastere si transformare profunda a inceput in primavara anului 2016. Imi place sa spun ca a fost “trezirea” catre mine si ceea ce am inceput sa descopar ca sunt.

De atunci curiozitatea si entuziasmul m-a impins sa experimentez diverse tehnici de dezvoltare personala, de autocunaostere, de transformare interioara. Dintre toate pe care le-am testat pe pielea mea, am rezonat si rezonez in continuare cu tehnicile Theta Healing, Recall Healing, Art-terapie Phronetik si Mandalele de Lumina.

Dupa 3 ani de practica “pe mine” si cu mine am simtit ca este timpul sa impartasesc si sa ajut si alte persoane in terapii individuale sau de grup, imbinand aceste tehnici.

Cred si am incredere ca transformandu-ma pe mine in interior se transforma si ce este in exterior.

De asemenea, cred ca maiestria se primeste, experimenteaza, integreaza si impartaseste tocmai pentru a evolua atat eu cat si cei din jurul meu. Iar evolutia se face impreuna, in fiecare moment pe care viata ni-l ofera ca oportunitate.

Anca Mariela Stefanescu este, in cadrul centrului Wayra Astrae, terapeut Theta Healing, art-teraput Phronetik, facilitator pentru Mandale de Lumina, Consilier dezvoltare personala.

Terapiile mele

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău e golIntoarce-te in magazin