Curățarea energetică pentru business, de ce să optezi pentru această variantă?
Ce este curățarea energetică și ce beneficii îți poate aduce? De ce este recomandată curățarea energetică pentru business și de ce trebuie să ții cont? Iată mai multe informații de interes pentru tine!
Activitatea profesională joacă un rol extrem de important în viața noastră. Ea este cea care ne ajută să ne dezvoltăm și să ne susținem din punct de vedere profesional. O foarte mare parte din viață o petrecem muncind alături de o echipă, mai numeroasă sau mai puțin numeroasă. Persoanele alături de care ne desfășurăm activitatea poartă rolul de „colegi de muncă” și tocmai din acest motiv, relația dintre noi și aceștia trebuie să fie una plăcută pentru ca productivitatea muncii noastre să fie cât mai mare.
De foarte multe ori, atmosfera din cadrul firmelor poate fi tensionată. Stresul, dar și sarcinile de lucru sunt cele care pot crea situații neplăcute între angajați sau între angajați și superiori. Aceste situații sunt uneori imprevizibile și greu de gestionat. Niște conflicte mai severe pot afecta destul de mult activitatea și rezultatele unei firme, spre nefericirea unui director care își dorește ca firma lui să atingă mereu succesul. De asemenea, tensiunile venite din partea competitorilor, a clienților sau a furnizorilor pot crea un mare disconfort în cadrul companiei.
Ce este de făcut în astfel de situații?
În cazul acestor situații, proprietarul poate apela cu încredere la un proces de ”curățare energetică” care să elimine toate energiile negative care circulă la sediul afacerii.
Curățarea energetică este una dintre ceremoniile șamanice care ne poate ajuta să purificăm atât locul în care activăm din punct de vedere profesional, cât și întreaga activitate de business în sine. Acest tip de curățare este diferit de curățenia clasică pe care o facem periodic pentru a îndepărta impuritățile vizibile. Ea se folosește, în principiu, pentru a elimina toate acele energii care nu se pot observa, dar care ar putea să ne afecteze propriul business.
Situațiile în care se pot folosi acest tip de ceremonii sunt multiple, însă principalele situații sunt următoarele:
- alegerea unui nou sediu pentru business-ul actual, mai ales dacă în sediul respectiv au mai activat și alți proprietari;
- confruntarea cu un eșec, fie el material sau financiar;
- pierderea angajaților în mod inexplicabil;
- scăderea numărului de cumpărători;
- existența unor conflicte minore sau majore în cadrul companiei.
În cazul în care vei alege să beneficiezi de un astfel de ritual de curățare trebuie să ai în vedere că vei obține foarte multe rezultate pozitive care vor ajuta business-ul, dar și angajații din cadrul acestuia.
Principalul rezultat apărut în urma ritualului va fi atragerea bunăstării. În această situație, conexiunile care se vor forma între angajați vor fi mult mai puternice și vor ajuta la succesul companiei. De asemenea, legăturile dintre angajați și superiori vor prospera, ceea ce va conduce la o mai bună comunicare și înțelegere reciprocă în cadrul firmei.
Un alt rezultat pe care îl veți observa după ritualul de curățare va fi dorința oamenilor de a colabora pe termen lung cu firma, fie aceștia angajați, colaboratori sau clienți. Ce poate fi mai plăcut decât stabilitatea unui loc de muncă pentru angajați și loializarea clienților pe termen lung?
Un al treilea rezultat principal pe care îl veți observa va fi gândirea mai limpede și mai creativă a angajaților, dar și a consumatorilor, ceea ce poate conduce la dezvoltarea firmei și în alte sectoare sau la crearea de noi servicii sau produse.
Pe parcursul activității firmei vor mai apărea și alte rezultate pozitive, în funcție de necesitățile pe care afacerea le are. Principalele beneficii vor viza angajații și consumatorii pentru că acestea sunt cele mai importante două elemente fără de care succesul firmei ar fi imposibil.
Curățarea energetică se poate face doar cu acordul proprietarului și de regulă, durează mai mult de o zi, în funcție de suprafața sediului afacerii. La finalul procesului de curățare se va realiza și ceremonia Despacho care presupune acordul proprietarului în ceea ce privește predarea despacho-ului elementelor apei, pământului sau focului.
Lasă un răspuns